Over ons

Al jarenlang zijn wij liefhebbers van Disney films en muziek. We bezoeken graag Disneyland Paris en de vele mooie winkels hier in Nederland en over de wereld waar ze Disney merchandise aanbieden.

De reden waarom we met BeSnugz begonnen zijn is dat wij onze Disney liefhebberij tot uiting willen brengen in onze kleding maar dit liever niet met de karakters duidelijk zichtbaar of overduidelijk aanwezig, zoals je vaak ziet in het aanbod. We waren al langere tijd op zoek naar een beanie en een sjaal voor in de winter met de link naar Disney. Nu is er genoeg te krijgen maar niet echt iets dat je zo aandoet buiten een Disney park om. Een model wat leuk stond en lekker zat, wilde ook niet echt lukken.

Als handwerkers ontstond daarop de vraag wat we dan wel wilde en wat voor materiaal? Terwijl we hierover nadachten attendeerde een andere Disney liefhebber ons op Disney bounding. Dit is je aankleden in de kleuren van een karakter, ontstaan omdat volwassenen zich niet verkleed in een Disney Park mogen vertonen.

Nu wist ieder van ons al welk karakter we het liefst wilde en ook wat voor een model, het materiaal was even uitproberen maar dankzij een aantal proeflapjes was ook die keus snel gemaakt. Dit was zo leuk dit wilde we graag met andere delen! Hierdoor ontstond het idee voor BeSnugz.

De naam BeSnugz heeft als oorsprong het engelse ‘bespoke’, wat o.a. betekend op maat gemaakt. Onze artikelen worden enkel op order van de klant op maat gemaakt met het materiaal, het patroon en de kleuren die de klant graag wil.

Het staat ook voor ‘snuggle’, lekker materiaal waarin je heerlijk weg kunt kruipen, warm en gemoedelijk.

Om het af te maken staat het ook voor beanies aangezien we ons voornamelijk richten op beanies en colsjaals, voor zowel winter, lente, zomer als herfst.