Algemene Voorwaarden

Versie augustus 2019

Voorwaarden
Deze Algemene Voorwaarden vormen het geheel van juridische voorwaarden die gelden ten aanzien van het aanbod op onze website www.besnugz.nl.

Algemeen
Naam ondernemer: RAKR Services
handelend onder de naam: BeSnugz (www.besnugz.nl)
Telefoonnummer: 06-57546353
Bereikbaarheid: van maandag tot en met vrijdag vanaf 18.00 tot 21.00 uur
E-mailadres: info@besnugz.nl
KvK-nummer:  73125032
BTW-nummer: NL147827723B01

Via de website worden op verzoek unieke gepersonaliseerde, op maat handgemaakte producten verkocht. Ook worden er ontwerpen gemaakt. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen.

Producten
De producten worden zo nauwkeurig mogelijk omschreven. Alle aanpassingen in prijs en uitvoering van het product zijn voorbehouden. De aangeboden producten voldoen aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid.
Producten (foto’s van) kunnen voor reclame doeleinden gebruikt worden. Hiervoor geeft u automatisch toestemming bij het plaatsen van een bestelling van een product.

Ontwerp
Het ontwerp blijft eigendom van BeSnugz. Nadat de klant akkoord heeft gegeven op het ontwerp, kan het ontwerp niet meer gewijzigd worden. Uitzondering hierop is als Besnugz zelf contact opneemt met de klant om het ontwerp aan te passen. De prijs van een product wordt via de mail vrijblijvend bepaald.

Bestelling
Na ontvangst van een bestelling wordt deze z.s.m. in behandeling genomen nadat de betaling akkoord en ontvangen is.
Na het ontvangen van een bestelling op maat neemt BeSnugz via de mail contact op met de klant waarin het ontwerp wordt overlegd. Hierin wordt besproken om welke kleuren het gaat, wat voor materiaal, welk model en wat de maatvoering is.

Betaling
Betaling kan met behulp van bankoverschrijving. Pas na ontvangst van de betaling beginnen wij met het maken van de unieke gepersonaliseerde, op maat handgemaakte producten. Wij sturen de klant een betalingsherinnering na 7 werkdagen vanaf de besteldatum. Ontvangen wij binnen 7 werkdagen na de betalingsherinnering geen betaling komt de opdracht te vervallen.

Prijzen
De prijzen die aangegeven staan op de website bij de producten zijn vanaf prijzen in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het gekozen materiaal en model.  

Verzending
De producten worden verstuurd met PostNL met track & trace. De bestelling zal worden verzonden naar het adres dat door de klant is opgegeven. Extra kosten die ontstaan door een onjuist opgegeven adres zijn voor kosten van de klant. BeSnugz kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor zoekgeraakte of beschadigde pakketten en eventuele vertragingen bij de postdiensten. Verzekerd verzenden kan indien gewenst door de klant tegen betaling toegevoegd worden.

Levertijden
De levertijd per product bedraagt 14 werkdagen. De klant ontvang een verzendbevestiging wanneer de bestelling wordt verstuurd. Pakketpost wordt aangeboden door PostNL binnen 1 a 3 werkdagen na verzending.

Retourneren en annuleren
Unieke gepersonaliseerde, op maat handgemaakte artikelen zijn na akkoord op het ontwerp en betaling definitief en kunnen niet worden geretourneerd of geannuleerd. Alle producten worden zorgvuldig en pas na het akkoord op het ontwerp en de betaling gemaakt.